ADMIN WEBSITE



ZALINA BINTI RAMLI

Terima kasih Kerana berminat untuk cuba produk susu kolostrom C2joy, Anda boleh baca info-info dengan klik menu di bawah ini, Jika Ada soalan dan pertanyaan boleh terus whatsapp saya, Terima Kasih

013-8160981



 

Menu Utama

Halaman Utama
Pakej Produk
Info Produk
Profile Syarikat
Sijil berkaitan C2joy
Pelan Pemasaran
Testimoni Produk
Testimoni Income
 
Info SusuC2joyteam

Tanda-tanda Penyakit
Khasiat Kolostrum C2joy
Cara Minum Susu C2joy
Teknik Promosi Online
Teknik Income 5 Angka
Web Promosi Online

Pengalaman Pengguna Produk TDC yang dikongsi disini adalah pengalaman sebenar pengguna, Walau bagaimana pun kesan produk kepada pengguna mungkin berbeza, kami tidak menjamin apa-apa keberkesanan produk TDC kepada anda samada secara langsung atau tidak langsung

 

 


 
 

 
 
 
 

 

Terima kasih kerana melayari website susuc2joy, memperkenalkan susu kolostrom dengan trucal yang menjadi fenomena untuk kesihatan di malaysia,


SUSU KOLOSTRUM Tular 2020

Lihat real testimoni ini, dari sakit kepada sihat dengan izin Allah, Terus Jadi antara pengedar C2joy yang berjaya, dan kita doakan semoga abg di atas terus sihat dan meyebarkan kebaikkan c2joy.


 

*Baca dengan teliti supaya anda faham kegunaan Susu Kolostrom C2joy dan kenapa anda mesti WAJIB menggunakannya

 

CABARAN KESIHATAN!

Adakah Badan Anda Sihat?

Cabaran kesihatan masa kini, mungkin anda adalah salah seorang daripadanya, Apa tindakan anda ?

 

Anda adalah apa yang anda makan, Jaga pemakanan anda insyaallah penyakit susah nak datang,

 

 

Nampak tak statistik di atas? Dari 100 orang, 80 orang sakit. Hanya 20 orang yg sihat,

 

Apakah ikhtiar Anda?
Mencegah atau mengubati?
Atau kedua-dua sekali?

 

 

 

 

SUSU C2JOY

 

SUSU C2JOY UNTUK KESIHATAN ANDA.

Perkenalkan Susu C2Joy, satu produk dengan formulasi dan kajian sainstifik yg telah terbukti berkesan. *Produk Malaysia ini telah dieksport ke Indonesia sejak 2008, mula di pasarkan di Malaysia 2017.

C2Joy adalah minuman, BUKAN ubat atau suplemen.

Yang paling penting "C2Joy" mendapat kelulusan HALAL JAKIM dan pengiktirafan dari LAB analisis, dibekalkan lesen HACCAP dan ISO 22000.
 

Milk That Changes
Your Life

Komposisi susu C2Joy:

Colostrum + Calsium (C2)

Didapatkan dari New Zealand,

Ditambahbaikkan di US,

Diproses di Malaysia,

Dieksport ke Indonesia,

Dikongsi kepada DUNIA.

C2JOY hanya diproses dengan susu Kolostrum lembu (Bovine Colostrum)

SEAWAL 6 JAM

untuk memastikan kualiti Kolostrum dan kandungan IMMUNOGLOBULIN (IgG) mencapai *2.25% di setiap sachet.

 


Lihat Video Bagaimana cara susu c2joy di hasilkan, daripada bahan mentah sehingga siap untuk di pasarkan,

 

Jom kita kenali apa itu kolostrom dan kenapa kolostrom itu sgt penting untuk kesihatan kita
 

 

Kolostrum adalah cairan pra susu yang dihasilkan oleh lembu betina hingga 48 jam pertama sejak melahirkan anak. Kolostrum mengandungi faktor-faktor immunisasi tubuh (Immunization Factors), faktor-faktor pertumbuhan (Growth Factors) dan faktor-faktor nutrien (Nutrient Factors) yang sangat diperlukan oleh manusia.

Kolostrum sangat penting bagi manusia dalam pembentukkan dan meningkatkan keberkesanan Sistem Antibodi dan memberikan Faktor Pertumbuhan yang optimum kepada manusia khususnya bayi.

Pakar Immunology, Albert Sabin menggunakan Kolostrum Lembu (Bovine Colostrum) sebagai bahan utama untuk menghasilkan Immunoglobulin yang dapat melawan penyakit, khusus penyakit Polio. Namun ianya digantikan dengan vaksin disebabkan harga kolostrum yang agak mahal walaupun kesan kolostrum sebenarnya lebih bagus.

Mengikut kajian saintifik, berbanding dengan susu kolostrum daripada binatang lain, susu Kolostrum Lembu merupakan kolostrum yang PALING MIRIP dengan komposisi susu ibu manusia malah mempunyai faktor immunisasi yang empat kali ganda lebih tinggi berbanding kolostrum manusia.

 

 

 

APA PANDANGAN DOC PAKAR ??

Nampak tak apa doktor pakar cakap ?? Jadi kita yang tak berapa pakar ni ikut jer lah kan, kita serahkan kepada pakar, Betul tak ??

 

 

Jom kita kenali apa itu kalsium dan kenapa sgt penting untuk kesihatan kita
 

 

Trucal D7 adalah formula khas yang dipaten oleh Glanbia Nutritionals, Ianya adalah ekstrak susu terbaik dari New Zealand yang kaya dengan Vitamin A, B, C, D, E, K serta makro-mineral (Ca, Mg, K, P) dan juga micro-mineral (Cu, Zn, Fe) yang merupakan asas keperluan kelangsungan hidup manusia

Trucal D7 menyediakan sumber biologi dalam mineral susu yang mudah diserap dan fisiologi untuk pembentukan tulang dan mineral

Trucal D7 terbukti lebih berkesan dalam peningkatan kekuatan dan kepadatan tulang berbanding susu kalsium premium yang lain

Trucal D7 terbukti lebih berkesan daripada sumber kalsium biasa dalam mengelakkan kehilangan tulang dan membina tulang yang kuat dalam kajian klinikal dengan badan manusia selama 6 minggu

Trucal D7 membantu dalam pembentukan kesimbangan optimum antara sumber kalsium dan mineral penting lain untuk kesihatan dan kekuatan tulang

Trucal D7 adalah formulasi unik yang boleh di gunakan dalam pelbagai medium untuk membantu  individu mengoptimum dan mengekalkan tulang yang kuat dan sihat

 

100% Original
100% Colostrum
100% Calcium Sihat
Tiada bahan kimia
Tiada dadah
Tiada bahan terlarang

Susu Kolostrum C2Joy dipasarkan di pasarkan dalam dan luar negara sudah melebihi 10 tahun. Kekuatan dan keberkesanan produk ini telah terbukti apa bila kilang C2Joy mendapat pensijilan dan pengiktirafan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) untuk Skim Pensijilan Makanan Selamat Tanggungjawab Industri (MeSTI), Good Manufacturing Practice (GMP), Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP), malah pengiktirafan ISO 22000 Food Safety Management System. Kesemua pengiktirafan dan pensijilan ini mengesahkan C2Joy mempunyai kualiti bertaraf antarabangsa dan memenuhi segala piawaian tertinggi dalam industri makanan dan minuman dunia.


Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti Halalan Toyyiban, di mana Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) telah memberi pensijilan Halal (Nomber Rujukan: JAKIM/(S)/(22.00)/492/2/ 1 020-12/2006) di mana ianya menandakan C2Joy diproses daripada bahan mentah import New Zealand yang Halalan Toyyiban melalui pemprosesan, pembungkusan serta pelabelan yang Halalan Toyyiban.

Susu Kolostrum C2Joy bukan sahaja diiktiraf dengan pensijilan dan terbukti Halalan Toyyiban, tetapi juga telah dipatenkan secara spesifik, di mana TruCal D7 dipatenkan oleh Glanbia Nutritionals dan jenama C2Joy juga telah dipatenkan di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO). Paten ini memastikan C2Joy dilindungi undang-undang daripada sebarang produk tiruan dan pencerobohan hak intelek oleh Kerajaan Malaysia.

Susu Kolostrum C2Joy juga terbukti dan telah menjalani ujian makmal dari masa ke semasa sejak 10 tahun yang lepas dan dipastikan kualiti, rasa, kandungan dan keselamatannya sentiasa terjaga dan dikekalkan. Setiap kajian dan ujian makmal ini mematuhi piawaian Food and Drug Administration (FDA) yang membolehkan C2Joy dieksport ke seluruh dunia.

 

 

KELEBIHAN SUSU C2JOY


 

 

TESTIMONI PENGGUNA SUSU C2JOY

DISCLAIMER :Testimoni  ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan adalah berbeza kepada setiap individu.

 

DISCLAIMER :Testimoni  ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan adalah berbeza kepada setiap individu.

 

DISCLAIMER :Testimoni  ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan adalah berbeza kepada setiap individu.

 

 

DISCLAIMER :Testimoni  ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan adalah berbeza kepada setiap individu.

 

 

DISCLAIMER :Testimoni  ini adalah pengalaman pengguna sendiri. Kesan adalah berbeza kepada setiap individu.

 

LAGI BEST C2JOY NI BOLEH BUAT
DUIT TEPI SEKALI TAU

 

Testimoni Income Agen C2joy

 

DISCLAIMER : Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan

 

DISCLAIMER : Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan

 

DISCLAIMER : Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan

 

DISCLAIMER : Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan

 


 

DISCLAIMER : Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan

 


 

DISCLAIMER : Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan

 

 

JOM KENALI SIAPA CEO C2JOY

Mohd Hafizuddin Hiew, Pemilik 100% TDC HOLDINGS SDN BHD
OWNER, CEO, COO, CFO
 

Pilih bisnes kena kenal ownernya
Baru kita selamat Dunia Akhirat
Banyak bisnes hancur kerana owner nya hancur

Betul tak ???


Alhamdulillah, bisnes yang betul untuk dunia akhirat, Ini lah bisnes yang kita cari,

 

 

TELAH RAMAI YANG DAPAT MANFAAT DARI C2JOY

 

 

 

ANDA BILA LAGI ???

 

 

APA YANG SAYA DAPAT KALAU JADI AGENT C2JOY?

Pertama sekali terima kasih admin ucapkan kepada anda kerana berminat untuk cipta income bersama TeamMSI semoga ada rezeki kita bersama, Untuk Makluman TeamMSI menjalankan promosi secara online, jadi kami akan focuskan kepada Online Bisnes,

Apa yg Agent dapat ??

Agen akan dapat Website Promosi Macam yg anda lihat sekarang, Dengan nama anda sebagai pemilik website atau admin, memudahkan urusan pemasaran anda

Anda akan dapat bantuan promosi online dan akan kami ajar teknik2 promosi secara online

Ebook untuk bantuan promosi bagi memantapkan lagi jualan anda

Anda akan di bantu sampai berjaya, kejayaan anda adalah matlamat kami.

 

JOM JADI AGEN C2JOY !!
 

 

 

JOM Cuba Susu Kolostrum C2joy
untuk kesihatan Anda !!

Bagaimana Cara untuk dapatkan
produk Susu Kolostrum C2joy

 

KLIK LINK Whatsapp Di bawah ini untuk Tempahan produk

 

 


ZALINA BINTI RAMLI

013-8160981

 

 

Sebarang pertanyaan atau cadangan, sila kemuka di bahagian komen di bawah:
PENAFIAN : Ini adalah laman web peribadi untuk tujuan promosi bagi pemilik web dan kumpulan tajaannya. Web ini bukan web rasmi bagi syarikat yang menjalankan perniagaan ini. Segala potensi pendapatan yang dinyatakan adalah simulasi dan bergantung kepada usaha individu yang terlibat untuk mencapai sasaran pendapatan yang dicadangkan.
SusuC2joy.net © 2018 - 2020 | Web Design: MSI